Tuesday, December 21, 2021

Polyamorøs dating

Polyamorøs dating



Et lille råd fra eksperterne til at sende dig afsted ... Polyamorøs dating kan være en øjenåbnende oplevelse. Efterhånden som monogami er blevet almindelig praksis, har samfundet gradvist udviklet en forestilling om, at det er det rigtige at gøre. Polyamori betyder dybe, følelsesmæssige forbindelser med flere mennesker, og at være i stand til at føle disse forbindelser samtidigt, polyamorøs dating. Sunde polyamorøse relationer har et stærkt fokus på åben kommunikation. Det er udelukkende gjort for polyamorøs dating formål med sjov og seksuel nydelse.





Ofte stillede spørgsmål om polyamorøs dating



af Meghalee Mitra · September polyamorøs dating, Vi er blevet undervist i ental, polyamorøs dating, lige siden vi var unge. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at dit liv var alt for stort til at blive indeholdt i ental? Foreslået læsning: OpenMinded. Vil du være her? Vil du gøre dette? Du kunne være bestemt til at blive fodboldspiller og derefter forfatter og så måske også kok. Billedkilde: Google, copyright-frit billede under Creative Commons License.


I løbet af studiet af primitive samfund ser vi den gradvise udvikling af forhold fra polygami til monogami af rent økonomiske årsager. Efterhånden som ressourcerne begyndte at tømmes og blev knappe i lyset af hensynsløs konkurrence, indså forsørgerne gradvist, at en stor familie vil få alle medlemmer til at gå til grunde. Polygami eksisterede stadig, men var sjældent nok til, at det kunne kaldes en undtagelse, polyamorøs dating. Efterhånden som monogami er blevet almindelig praksis, har samfundet gradvist udviklet en forestilling om, at det er det rigtige at gøre.


Folk er finjusteret til at tro, at det er forkert at have mere end én partner, og polyamorøs dating på en eller anden måde går imod kærlighedens essens. Har du nogensinde stoppet op med at spekulere på, hvem der har fastsat disse regler for romantik? Religionen har foreskrevet bøger om adfærd, polyamorøs dating. Hinduer har Manusmriti og Bhagwad Gita, muslimer Koranen, kristne Bibelen og så videre. Disse bøger gør det lettere og forkert for religiøse ledere nogle gange at underbygge deres påstande om rigtigt eller forkert i religionens navn polyamorøs dating i sig selv er vilkårlig nok, og alligevel er der blevet ført adskillige debatter over hele verden, der diskuterer de begrænsninger, som religion sætter på vores personlige frihed.


Polyamory er et ret moderne koncept, polyamorøs dating. Det synes jeg er kunstigt og meget urealistisk. Polyamorøs dating er baseret på denne tro. Polyamory er ikke snyd. Det er den mest almindelige misforståelse, som folk, der ikke er tilstrækkeligt uddannet om emnet, nærer, polyamorøs dating.


Polyamori fremmer på ingen måde uærlighed hos parret. Det er en fast regel, at du skal informere din partners om dit nye forhold, polyamorøs dating, og få deres samtykke.


Der er intet monopol involveret. Polyamori adskiller sig fra polygami i den forstand, at førstnævnte tillader begge partnere at have deres eget net af forhold, hvorimod i sidstnævnte kun et af kønnene er produktive i deres parring, polyamorøs dating.


Hvert forhold er lige vigtigt. Alexis, har været gift med Dan i 12 år. Hun har også en kæreste, som Dan er polyamorøs dating af. De nægter at forstå, at han lige så meget er min partner som min mand.


De 46 års ægteskab for Don, polyamorøs dating, Bob og Keith er et vidnesbyrd om succesen med polyamorøse ægteskaber. Don var ofte væk på sit job som flyvepilot, og dette arrangement blev fundet passende for dem. For Michael og Kamala er deres ægteskab lige så stærkt som nogensinde. Regina bor sammen med sin mand, Russell, og sin kæreste, Dave, i samme kvarter. En af ægteskabets primære funktioner, polyamorøs dating, ifølge sociologisk analyse er det at fastholde samfundet, polyamorøs dating, eller producere og pleje afkom.


Spørgsmålet om at opdrage et barn under unaturlige omstændigheder er blevet præsenteret for ethvert par, der har trodset den naturlige orden, polyamorøs dating, det være sig polyamori, homoseksualitet eller det transkønnede samfund. Regina siger, at Colleen er blevet opdraget, som ethvert andet barn er. For dem af jer, der overvejer polyamorøse bestræbelser, er disse hidtil ukendte farvande polyamorøs dating Det drejer sig om almindelige rådskolonner.


Her er et par tips til at hjælpe dig med at finde vej:. Sandheden er, at hvis du ikke er okay med arrangementet, før det overhovedet er begyndt, kan det kun gå ned ad bakke derfra. Så spar dig selv for det eventuelle brud og udtryk dine meninger, som de er. Kærlighed er langt fra et matchende spil. Det vil kun forårsage konflikt og gøre dit levested til et usundt sted at være. Det gør ikke andet end at komplicere din i forvejen rodede mentale tilstand. Venligst ikke vove dig ind i polyamorøse forbindelser for at løse dine problemer, fordi chancerne er, de vil forårsage større problemer.


Vær fleksibel: Det er ubestrideligt, at polyamorøse forhold følger en mere kompleks form end nogen anden, simpelthen fordi de involverer så mange mennesker, polyamorøs dating. Vær lidt afslappet i dine krav og forstå, at din partner ikke kan være to eller flere steder på samme tid. Der er en alvorlig tys-tys tæppe polyamory. Det vil tage en evighed at ændre samfundets stive overbevisninger, hvilket er polyamorøs dating vi ønsker at starte med dig.


Kærlighed, er vi alle enige om, er en absolut smuk polyamorøs dating, og hvordan du bliver forelsket, og hvem eller hvor mange du vælger at elske, er ærlig talt ikke vores sag. Fortæl os dine tanker om, hvorvidt polyamorøse forhold polyamorøs dating Lyd af i kommentarerne nedenfor! Mine introduktioner har altid været "Jeg er for akavet til det her. Jeg elsker ord, polyamorøs dating til mad, og er altid polyamorøs dating for magi. Modtag KÆRLIGHED i din postkasse Prøv vores ugentlige nyhedsbrev med fantastiske tips til at bringe og bevare kærligheden i dit liv.


Hvad er polyamorøs dating? Alt hvad du behøver at vide af Meghalee Mitra · 11. september, Alt hvad du behøver at vide, polyamorøs dating.


Polyamori er ikke snyd, og det er bestemt ikke det samme som polygami. Her er alt, hvad du behøver at vide om polyamorøs dating i detaljer! Relaterede indlæg Er du klar til at date nogen i et åbent forhold? Megan Weeks Relationscoach.


Jayati Talukdar Health and Wellness Guru. Sid Goel medicinsk ekspert. Deepika Prithviraj Street Style gudinde, polyamorøs dating. Ranjit Kale Psykolog og Healer. Abonner på vores nyhedsbrev. FORBIND MED OS PÅ FACEBOOK.





årsager til interracial dating



Du bør sikre dig, at du har en lang erfaring med at jonglere med et travlt liv uden megen kamp, ​​og at du semi-let kan balancere dit kærlighedsliv med dit arbejde, hobbyer og andre interesser.


Hvis du har en nuværende partner, og du ønsker at bringe dem ind i en polyamorøs dating-situation, kan det være svært at nærme sig den samtale. Så først og fremmest, hvis du ved, at din partner sandsynligvis ikke er den type, der hopper på chancen for at dele deres mand, bliver du sandsynligvis nødt til at bringe det op gradvist.


Tal om venner, der har prøvet det, mål hendes reaktion, og tag det derfra. Ville forholdet mellem jer to begynde at blive anstrengt med tilføjelsen af ​​en anden person? Med disse spørgsmål er det vigtigere at besvare dem med så lidt følelsesmæssig indflydelse som muligt. Det er simpelthen for svært at forudsige, hvordan tingene vil udspille sig, og spekulationer kan meget let føre til anden-gætninger.


Dette inkluderer spørgsmål som, hvor ofte du ser din nuværende kæreste, om du skal skære ned på den tid eller ej, og eventuelle andre langsigtede forpligtelser, der kan blive påvirket af en ekstra person.


Den måde, hvorpå en ny kæreste vil passe ind i din nuværende situation følelsesmæssigt, er en bro at krydse, når du kommer til det. Den bedste ting at gøre ville være at kortlægge dine forventninger, tale om andre involveredes forventninger og se, om de synes at svare til. Hvis du begynder at brainstorme polyamorøs dating og de situationer, der kan dukke op gennem hele processen, ser det ud til, at poly-forhold egner sig til alle slags romantiske komplikationer.


Hvad hvis du føler, at din partner foretrækker en anden, eller hvis de tror, ​​du bruger al din tid sammen med en anden kæreste? Hvad hvis en eller flere af dem sætter spørgsmålstegn ved gyldigheden af ​​dine følelser for dem, eller kræver mere af din tid? Før du lader dit sind løbe løbsk med forholdsrædselshistorier, så overvej en situation, hvor alle udtrykte disse spørgsmål eller bekymringer, når de opstod. Så længe alle er på samme side og overvejer hinandens følelser og synspunkter, bør vandet give mulighed for jævn sejlads.


Også, hvis du aktivt leder efter nye kvinder til dato lige nu, vil denne hurtige guide give dig et tiltrækningsboost. Profilskitserne på OkCupid giver dets medlemmer mulighed for at identificere sig selv i mindre definerede termer, når det kommer til kønspræference og forholdsstatus.


Personer, der ønsker at udforske datingområder som polyamori, føler sig hilst velkommen af ​​de brede definitioner af sig selv og opfordret til at udforske webstedet for andre mennesker som dem. Selvom Tinder har ry som den eneste app til opkobling, kan det faktisk være lige så nyttigt at forbinde dig med polyamorøst partnerpotentiale. Du kan kigge efter både mænd og kvinder og skræddersy din informative blurb for at tiltrække det rigtige publikum. Brugerne af Plenty Of Fish har vist sig at være længere på den åbne vej end andre dating-apps, så de er mere tilbøjelige til at være klar til en ny romantisk dynamik.


Deres brugerbase har et atypisk højt antal polyamorøse individer og par og adgang til lokale sociale grupper, der henvender sig til folk, der søger efter en udelukkende polyamorøs situation. Det er sjovt at gemme sig bag din telefonskærm, men nogle gange er den bedste måde at møde folk som dig på og måle dine vibes med dem ved at gøre det personligt. Så lav lidt research og netværk, og du kan blive overrasket over, hvor nemt det er at finde ligesindede og sociale sammenkomster at deltage i i nærheden af ​​dig.


Denne er alt i navnet - et websted designet specielt til polyamorøse folk, der søger efter deres ideelle sæt af partnere. Husk, at Polymatchmaker er noget som Match. com for polyamory, så enhver mængde væsentlig kommunikation mellem dig og andre medlemmer kommer på bekostning af det månedlige medlemsgebyr.


Feeld sigter mod at åbne sine brugere op for fremtiden for menneske-til-menneske-forbindelse, hvad enten det er polyamori eller noget andet.


De tror på at danne menneskelige tilknytninger baseret på den overordnede åbenhed hos alle deres medlemmer - hvilket er grunden til, at de har meget milde profilkrav. Hvis det lyder spændende, fantastisk – gå efter det.


Hvis du på den anden side er den slags person, der føler dig mere sikker med en verificeret identitet, kan Feeld være en lidt for frigjort side for dig. De brede søgetermer giver mulighed for, at en masse forskellige seksuelle præferencer og forholdspræferencer kan repræsenteres af brugerne. Denne datingside er titlen til det publikum, det håber at tiltrække - de mest åbensindede blandt os. Professionelt tip: Hvis du er nysgerrig efter, hvilke beskeder du skal sende til piger online - så tjek denne enkle tjekliste.


Men selv for de mennesker, du dater, som har andre kærester, er datingpræferencer anderledes end seksuelle præferencer. Når det er sagt, har et polyamorøst forhold et par fordele for de mennesker, der ønsker at prøve en trekant eller gruppesex - der er allerede et par fornuftige muligheder for en tredje eller fjerde person, og åbensindet er et bredt begreb. Jeg ved det – at glæde flere kvinder i sengen kan lyde som lidt af en udfordring … så her er en hurtig guide, der afslører, hvad der virkelig betyder noget for kvinder under sex.


Det kan være, at du er polyamorøs med tre veninder, som alle kender hinanden og ser hinanden nogle gange, men aldrig engagerer hinanden seksuelt eller endda meget socialt. Hvordan sikrer polyamorøse mennesker, at alle er på samme side? For folk, der kun har datet monogamt, og som aldrig har haft nogen forventninger om forhold udenfor, kan begrebet polyamori virke mindboggling.


Det kan være kompliceret at tilføje en anden person, især når man prøver at tage hensyn til alles følelser. Men det er ikke et uoverkommeligt problem. Sunde polyamorøse relationer har et stærkt fokus på åben kommunikation. Forskellige mennesker har meget forskellige niveauer af komfort. Ikke to polyamorøse forhold er nøjagtigt ens eller har nøjagtig de samme grænser. Poly-mennesker er derfor meget på forhånd om deres nuværende dating-arrangementer med deres partnere, især når de flirter med en ny.


De er klare over deres intentioner - uanset om de er seksuelle, romantiske eller venlige - og de er åbne for diskussioner og spørgsmål for at afklare deres tanker. I et velstruktureret polyamorøst forhold bør alle involverede parter vide: Hvad vilkårene for den åbne del af forholdet er, om der er ubehag ved en partner, der har seksuelle eller romantiske møder med bestemte mennesker, om der er nogen tøven eller jaloux følelser Hvad partnernes forpligtelse er til hinanden Den værdi, som alle i forholdet har til hinanden Forventningerne til ethvert forhold inden for polykulen Så længe folk er klare over deres intentioner, erfaringer, relationsstruktur og grænser, er det faktisk ikke for svært at forhandle sig frem til en fungerende ordning.


Bliver polyamorøse mennesker jaloux? Jalousi sker for alle. Ja, selv polyamorøse mennesker! Der er to definitioner af en polyamorøs person i samfundet. Den første er en person, der har romantiske følelser over for mere end én person på samme tid.


Den anden er en person, der aktivt praktiserer ikke-monogame forhold. Ligesom monogame par er polyamorøse mennesker tilbøjelige til følelser af usikkerhed og jalousi i forhold til deres partner.


Men fordi poly-forhold ikke har en tendens til at inkludere et element af besiddelse, kommer jalousien normalt et andet sted fra. Poly-mennesker, der oplever jalousi, har sagt, at de senere har opdaget, at det faktisk var relateret til: De følte, at de ikke fik tilbragt nok tid med deres partner og ønskede mere plads til dem to.


De følte, at deres partner gav andre mennesker i polycule mere opmærksomhed, hvilket fik dem til at føle sig ringeagtet.


De begyndte at bekymre sig om, at deres partner kunne lide at være omkring andre mennesker i polycule mere end dem. De havde et problem med en af ​​de mennesker, som deres partner datede, men indså det ikke, før jalousien skete. Alle disse følelser kan løses ved at tale med den pågældende partner. Faktisk har de fleste af disse ting simple løsninger. Der er ingen grund til jalousi for at forårsage store skænderier eller konflikter. Hvad er de vigtigste ting at vide om polyamory?


Der er mange ting, der kan siges om polyamori. Nogle af de vigtigste tommelfingerregler er: Kommunikation og ærlighed er de vigtigste dele af et fungerende polyamorøst forhold. Polyamorøse mennesker undgår at engagere sig i den form for besiddelse og jaloux adfærd, som er almindelig i monogame forhold.


Ikke ethvert polyamorøst forhold er afslappet, og nogle kan være lige så langvarige og følelsesmæssigt intense som et tre-partners ægteskab. Polyamorøse mennesker kan komme fra enhver kulturel baggrund og enhver livsstil; din milde nabo forstadsnabo er lige så i stand til at være polyamorøs som en person på en rave.


Polyamori er ikke i sig selv egoistisk, og polyamorøse mennesker udfordrer den kulturelle opfattelse af, at monogame forhold er den menneskelige standard.


Hvad er nogle typer polyamorøse forholdsstrukturer? Polyamorøse forholdsstrukturer kan antage bogstaveligt talt uendelige former. De eneste kriterier for et polyamorøst forhold er, at det involverer en form for konsensuel ikke-monogami. Nogle forhold involverer en person, der dater to partnere, der er venlige, men ikke involverede. Vil du gøre dette? Du kunne være bestemt til at blive fodboldspiller og derefter forfatter og så måske også kok. Billedkilde: Google, copyright-frit billede under Creative Commons License.


I løbet af studiet af primitive samfund ser vi den gradvise udvikling af forhold fra polygami til monogami af rent økonomiske årsager. Efterhånden som ressourcerne begyndte at tømmes og blev knappe i lyset af hensynsløs konkurrence, indså forsørgerne gradvist, at en stor familie vil få alle medlemmer til at gå til grunde. Polygami eksisterede stadig, men var sjældent nok til, at det kunne kaldes en undtagelse. Efterhånden som monogami er blevet almindelig praksis, har samfundet gradvist udviklet en forestilling om, at det er det rigtige at gøre.


Folk er finjusteret til at tro, at det er forkert at have mere end én partner, og det går på en eller anden måde imod kærlighedens essens. Har du nogensinde stoppet op med at spekulere på, hvem der har fastsat disse regler for romantik?


Religionen har foreskrevet bøger om adfærd. Hinduer har Manusmriti og Bhagwad Gita, muslimer Koranen, kristne Bibelen og så videre. Disse bøger gør det lettere og forkert for religiøse ledere nogle gange at underbygge deres påstande om rigtigt eller forkert i religionens navn, hvilket i sig selv er vilkårligt nok, og alligevel er der blevet ført adskillige debatter over hele verden, der diskuterer de begrænsninger, som religionen har. steder på vores personlige frihed.


Polyamory er et ret moderne koncept. Det synes jeg er kunstigt og meget urealistisk. Polyamorøs dating er baseret på denne tro. Polyamory er ikke snyd.


Det er den mest almindelige misforståelse, som folk, der ikke er tilstrækkeligt uddannet om emnet, nærer. Polyamori fremmer på ingen måde uærlighed hos parret. Det er en fast regel, at du skal informere din partners om dit nye forhold og få deres samtykke.


Der er intet monopol involveret. Polyamori adskiller sig fra polygami i den forstand, at førstnævnte tillader begge partnere at have deres eget net af forhold, hvorimod i sidstnævnte kun et af kønnene er produktive i deres parring. Hvert forhold er lige vigtigt.

No comments:

Post a Comment